Type

Appartementen

ProjectNaam

Soeverijn

Locatie

Vleuten

Meer aandacht
... voor groen

In het hart van het Utrechtse Vleuten, op loopafstand van het winkelcentrum, in een bestaande kloostertuin zijn de bijzondere 3- en 4-kamerappartementen van Soeverijn gerealiseerd. Rondom het complex ligt een gezamenlijke tuin van circa 5.000 m² groot. De tuin is met recht een oase van rust met als doel te relaxen, te genieten en elkaar te ontmoeten. Hier kunnen bewoners leven in een groene woonomgeving, met alle voorzieningen direct bij de hand.

De appartementen op de begane grond hebben allemaal een royale privé-tuin en de appartementen op de verdiepingen beschikken over één of meer balkons of een dakterras. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen en gelegen rondom een atrium, waar de lift, trappen en entrees naar de tuin zich bevinden. Deze lichte centrale ruimtes dragen bij aan de hoogwaardige uitstraling van Soeverijn.

Alle appartementen in Soeverijn zijn zeer energiezuinig met een energielabel A+++. Door middel van goede isolerende beglazing en een goede isolerende schil van het gebouw wordt een optimaal comfort gerealiseerd en is het energieverbruik laag. Energie wordt gedeeltelijk opgewekt door de zon, middels zonnepanelen die op het dak zijn geplaatst.