Type

Winkelcentrum

ProjectNaam

De Maat

Locatie

Houten

Meer aandacht
… voor Winkelen

In 2009 hebben wij het winkelcentrum De Maat met een vloeroppervlak van ca. 10.000 m² aan De Maat 1 te Houten verworven via een sale en lease back. Het pand is strategisch gelegen aan de Rondweg van Houten op een centrale plek, precies tussen Houten Noord en Zuid in. Een beeldbepalende plek, wat vraagt om bijzondere aandacht voor het ontwerp.

Het pand heeft een moderne uitstraling met een combinatie van strakke gevels en in contrast robuuste wanden van schanskorven, gevuld met ruwe brokken natuursteen. Het gebouw gaat deels op in de geluidswal achter het pand. Het gebouw heeft een energielabel A en daarnaast 2.000 pv panelen op het dak.

In 2012 hebben wij een grote huurder uitgeplaatst en het pand herontwikkeld en uitgebreid. Hiermee is er naast Praxis ook plaats gemaakt voor enkele bekende merken zoals Action, Jysk, Baderie, Must Have Flowers, Binnenspecialist en Jumper. Het eigen parkeerterrein en de ligging langs de Rondweg maakt dat het pand zowel voor klanten als leveranciers optimaal bereikbaar is, waardoor het winkelcentrum zeer drukbezocht is.